Walne Zebranie 2016

[pobierz] 0.1 MB Uchwała 7/2016

w sprawie wysokości żywopłotów oraz krzewów ozdobnych w ogrodzie

[pobierz] 0.1 MB Uchwała 9/2016

w sprawie tabliczek oraz alejek w ogrodzie

[pobierz] 0.2 MB Uchwała 11/2016

w sprawach innych dotyczących działalności ogrodu

[pobierz] 0.2 MB Uchwała 10/2016

w sprawie energii elektrycznej

[pobierz] 0.1 MB Uchwała 8/2016

w sprawie zwierząt w ogrodzie

[pobierz] 0.2 MB Uchwała 6/2016

w sprawie preliminarza finansowego na 2016 rok

[pobierz] 0.2 MB Uchwała 4/2016

w sprawie realizacji zadnia remontowego

[pobierz] 0.8 MB Uchwała 3/2016

w sprawie wysokości poszczególnych opłat ogrodowych i terminu ich wnoszenia

[pobierz] 0.7 MB Uchwała 5/2016

w sprawie planu pracy na 2016 rok

[pobierz] 0.1 MB Uchwała 2/2016

w sprawie zatwierdzenia sprawzdania z działalności Komisji Rewizyjnej ROd w 2015 roku

[pobierz] 0.2 MB Uchwała 1/2016

w sprawie zatwierdzenia sprawozdania z działalności i sprawozdania finansowego Zrządu ROD w 2015 roku

Szanowni Państwo!

Ogrodami zajmujemy się od wielu lat. W tym czasie zdobyliśmy  bogate doświadczenie, które ciągle wykorzystujemy w naszej pracy. Projektowanie ogródów jest nie tylko naszym zawodem, ale też wielką pasją. Zajmowanie się Waszymi ogródkami, nawet tymi najmniejszymi, sprawia nam ogromną przyjemność. Zadowolenie klientów utwierdza nas w przekonaniu, że to, co robimy, ma sens i że robimy to dobrze.

Oferujemy usługi z zakresu projektowania i pielęgnacji ogrodów przydomowych, jak również aranżacje terenów zielonych przy firmach. Dysponujemy bogatą ofertą sadzonek kwiatów i warzyw, krzewów, drzewek owocowych i iglaków. Na życzenie klienta sprowadzamy rośliny z najbardziej egzotycznych zakątków świata. Specjalizujemy się także w projektowaniu i zakładaniu oczek wodnych z rybami. Zawsze chętnie służymy radą w zakresie pielęgnacji roślin i hodowli rybek.

W trosce o efekt końcowy korzystamy z profesjonalnego sprzętu oraz współpracujemy z renomowanymi gospodarstwami szkółkarskimi.

Staramy się, aby każdy, stworzony przez nas ogród, był niepowtarzalny, dostosowany do Państwa oczekiwań. Chcemy, aby zaprojektowane przez nas miejsca mogły Was cieszyć swym pięknem przez wiele lat. Stawiamy na profesjonalizm, uczciwość i rzetelność.

Zapraszamy do skorzystania z naszych usług.